Hakkımızda

Teknovizyon Yazılım olarak; 2004 yılından beri web tasarımı, web yazılımı projelerini kendi bünyemizde gerçekleştiriyoruz. 750'den fazla dernek sitesi projesini teslim ettik.

İnternette ilk dernek sitesi projesini biz hayata geçirdik. Projemiz kendi yazılımımız. Gelişmiş kontrol paneli ile sitenizin her yerine, her şeyine (renk ve tasarım da dahil) müdahale edebilirsiniz. Sürekli yeni modüller ekliyoruz, geliştiriyoruz ve güncelliyoruz. Güncellemeleri tüm müşterilerimize aynı anda ve ücretsiz sunuyoruz. Projenin arkasında işini bilen bir ekip var. Telefon ve mail ile teknik destek veriyoruz.

NEDEN BİZ ?

Alıntı, Çalıntı, Toplama, Bedava Uygulamalarla Ancak Vakit Kaybedersiniz. Onlarca Müşterimizin Kullandığı, Tüm Testlerinin Bittiği, Full Kontrol Panelli Bir Siteniz Olsun..! Sitede Her Türlü Ekleme, Silme, Tasarım/Renk Değişikliğini vb. Yapabilirsiniz ..!

Neden Biz ?

- İnternette ilk köy/dernek sitesi projesini biz hayata geçirdik.
- Projemiz kendi yazılımımız.
- Yüksek performanslı ve İstanbul lokasyonlu özel sunucularda yayınlama hizmeti sunuyoruz.
- Sunucularımızda bu projenin dışında farklı işler barınmamaktadır.
- Gelişmiş kontrol paneli ile sitenizin her yerine, her şeyine(renk ve tasarım da dahil) müdahale edebilirsiniz.
- Diğer uygulamalar gibi kategori ve içerik yapısında sınırlama söz konusu değildir.
- Sürekli yeni modüller ekliyoruz, geliştiriyoruz ve güncelliyoruz.
- Güncellemeleri tüm müşterilerimize aynı anda ve ücretsiz sunuyoruz.
- Projenin arkasında işini bilen bir ekip var.
- Telefon ve mail ile teknik destek veriyoruz.

• BİZE ULAŞIN

• Armağanevler Mah. Çardak Sok. No:29/10 Ümraniye / İstanbul