Dernek Sitesi Özellikler

Mükemmel Kontrol Paneli (En Gelişmişi : Sitenizin Herşeyine Hükmedin):
Dernek sitesinin heryerini, herşeyini kontrol edebilir ve yönetebilirsiniz. İstediğiniz içeriği, yazı, resim, video, modül, link ekleyebilir / çıkarabilirsiniz.
Ayrıca renk, yerleşim, tasarım, listeleme gibi gelişmiş işlemleri de özelleştirebilirsiniz.  



Gelişmiş İçerik Yönetimi:
Dernek sitesine istediğiniz kadar sayfa ekleyebilir, bu sayfaları düzenleyebilirsiniz. Zengin yazı editörü ile istediğiniz gibi yazınızı şekillendirebilirsiniz. 

 
 
Modüler Site Yapısı İle Sitenizin Yerleşimini Değiştirebilirsiniz:
Dinamik modüler yapı sayesinde, kontrol panelinden istediğiniz modülü, istediğiniz yere koyabilirsiniz. Dernek sitesine yeni modüller ekleyebilir, yada yayından kaldırabilirsiniz.  
 


Sınırsız Kategori/Başlık Ekleyebilirsiniz:
Dinamik Yapı sayesinde, kontrol panelinden dernek sitesine istediğiniz kadar kategori/başlık açabilirsiniz. Başlıklar menülerde ve site haritasında otomatikman listelenir. Başlıkların listelenmesini ve sıralanmasını dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.  
 


Renk,Tema, Stil, Tasarım Değişikliği Yapabilirsiniz:
Dernek sitesi "Standart Tasarımımız" hoşunuza gitmezse; sitenizin tasarımını, rengini, yerleşimini tamamen değiştirebilirsiniz, dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. 
 


Kolay Kullanım, Sürekli Güncel Site:
Yönetim panelinin kolay kullanımı sayesinde hiç kimseye ihtiyaç duymadan Dernek sitesini kendiniz yönetebilirsiniz. Dernek sitesindeki uygulamalar profesyonel bilgisayar bilgisine sahip olmanızı gerektirmez. Karşılıklı bir kaç uygulama ile bu kolay kullanımı siz de keşfedecek, yönetim panelinde uygulamalar arasında kaybolmadan sitenize hükmedebileceksiniz. Dernek sitesine sürekli yeni modüller ekliyoruz, geliştiriyoruz ve güncelliyoruz. Güncellemeleri tüm müşterilerimize aynı anda ve ücretsiz sunuyoruz. Projemizin arkasında işini bilen bir ekip var. Telefon ve mail ile teknik destek veriyoruz.  



SMS Modülü:
Türkiyede bir ilk... Dernek / Dernek üyelik sistemi ile tam enterge çalışan ilk ve tek SMS Sistemi. Sms Modülü sayesinde üyelerinize/ Derneklülerinize toplu yada bireysel sms yollayabilirsiniz. Üyelerinizi gruplandırarak ve çok uygun fiyata anlık SMS gönderebilirsiniz. Üyelerinizin bayram, yılbaşı, doğum günü, askere gönderme gibi önemli günlerinde sevinçlerini paylaşabilir; cenaze, hastalık gibi zor ve sıkıntılı günlerinde kederlerine ortak olabilirsiniz. 2 krş dan başlayan fiyatlarmızla orjin tanımlı (başlıklı) olarak yani derneğinizin veya Dernekünüzün adına smsler gönderebilrisiniz. Cenaze, piknik, bayramlar, etkinlik duyurularında çok etkili bir iletişim metodu olan sms gönderimini siteniz üzerinden Turkcell`in alt yapı hizmetleri ile çok sağlıklı bir şekilde yapabilirsiniz.  
 
 
***1,95 krş dan başlayan fiyatlarmızla; web siteniz üzerinden müşterilerinize ulaşmanın en hızlı ve ekonomik yolu
   
SMS Birim Fiyatlarımız
Gönderen Başlik Tanımlı
( GUZYURDUDER gibi )
 
 
Adet Fiyat TL Birim Fiyatı
1.000 Adet SMS 29 TL +KDV 2,9 Krş. 
5.000 Adet SMS 135 TL +KDV 2,7 Krş.
10.000 Adet SMS  195 TL +KDV  1,95 Krş.
 
 
Özellikler:
- Gönderen Adı tanımlanabilir.
( GUZYURDUDERNEGI gibi )
- SMS ler anında gönderilir.
- Üyelik ya da aktivasyon bedeli yoktur.
- SMS programları ücretsizdir.
- Web üzerinden ve kendi bilgisayarınızdan gönderim yapılabilir.
- SMS gönderim hareketleri raporlandırılır.
- Başarısız SMS`ler iade edilir.


Foto Albüm (Sınırsız ve Zahmetsiz):
"Toplu fotoğraf yükleme" özelliği sayesinde zahmetsizçe fotoğraf albümlerinizi oluşturabilirsiniz.
Dernek sitesinin "Üyelerinizin fotoğraf gönderebilme" özelliği sayesinde etkileşimli bir sistemle güncel fotoğraf albümlerinizi oluşturbilirsiniz. Eklenen bu fotoğraflar otomatik ebatlandırılır ve çok şık bir animasyon haline getirilir. 


 
WEB TV:
Dernek sitesinin "Video Modülü" sayesinde ziyaretçilerinizin izlemesini istediğiniz tüm videoları web sitenizden izletebilirsiniz. Dernek çalışmalarınızı videoya çekerek ve sitenizden yayınlatarak farklı şehirlerde bulunan üyelerinizi çalışmlarınızdan haberdar edebilirsiniz.  
WEB TV uygulamamızın en güzel yanı; embed kodu ile uğraşmanıza gerek kalmaması. 



Manşet Haber Modülü:
Tıpkı haber sitelerindeki gibi aktif kullanabileceğiniz bir modüldür. Dernek sitesinde manşetten sunmak istediğiniz tüm haberleri veya diğer sayfaları; görselleriyle birlikte otomatik olarak manşetten sunabilrisiniz.   



Arama Motoru Optimizasyonu (Otomatik):
Dernek sitesi ve sitede tıklanan her konu ve fotoğraflar için sistem otomatik olarak arama motoru optimizasyonunu özel olarak yapılandırır. Siteniz arama motorlarında ilklerde olacaktır. Ayrıca özellikle yazmak istediğiniz arama motoru kelimeleri varsa, her sayfanın altında bulunan ilgili yerleri de özel olarak doldurabilirsiniz. 
 


Anasayfanıza Slayt/Flaş Duyurular Ekleyebilirsiniz:
Yönetim panelinden anasayfanıza slayt/flaş duyurular yükleyebilir ve bu duyuruları ilgili sayfalara bağlayabilirsiniz. Yüklediğiniz slaytlar otomatik ebatlandırlır ve Dernek sitesinde animasyon haline getirilir.  
 


Anket Modülü:
Dernek sitesine çok kolay bir biçimde anket ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz ankete istediğiniz kadar cevap/şık ekleyebilirsiniz.  



Karşılama (İntro) Sayfası (Reklam Yada Duyuru Amaçlı):
Reklam yada çok önemli duyuru amaçlı kullanabileceğiniz site giriş sayfası. Özel duyurular ve Dernek sitesine maddi getiri için önemli bir uygulama.  

 
 
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları uygulaması sayesinde üyelerinizin yazılarını vaya makalelerini Dernek sitesinde yayınlayabilirsiniz. Üyelerinizin takip etmesini istediğiniz yazarları köşe yazarı atayabilir ve tüm makalelerini yayınlayabilirsiniz.  
 


Ziyaretçi Defteri:
Üyelerinizin duygu ve düşüncelerini yazdığı bölümdür. Dernek sitesi hakkında veya derneğiniz hakkında istedikleri herşeyi paylaşabildikleri bölümdür. Yönetim panelinden sizin onayınıza düşer ve daha sonra siz dilerseniz, yayınlanır. Yani tüm ziyaretçi notları sizin kontrolünüzden ve onayınızdan geçer.  
 


Hava Durumu, Sayaç, Döviz Kuru vb. Modüller: 
Sistem modüler bir yapıya sahiptir. Kenarlarda görünen modüller gibi sınırsız modül ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz bu modülleri dernek sitesinde istediğiniz alanına yerleştirebilirsiniz. İstediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.  Dilerseniz dışarıdan hava durumu, döviz kuru vb.modüller ekleyebilirsiniz. 

 
 
Üyelik Sistemi ( Üyelerinizi Kategorilendirebilirsiniz )
Dernek sitesi "Üyelik Sistemi" sayesinde üyelerinizi kategorilendirebilirsiniz. Üyelerinize duyuru, SMS, vb. bilgi paylaşımlarında bu uygulamanın ne kadar gerekli olduğunu göreceksiniz.  
 
 

Üyelerinizden Bilgi Toplayabilirsiniz:
Site üyeleri, dernek sitesine katkıda bulunabilirler. Üyelerin göndereceği fotoğraflar, yazılar ve videolar yöneticileriniz tarafından incelendiken sonra yayınlanacaktır.  

 

  
Kan Bankası:
Her an herkesin kana ihtiyacı olabilir!!! Böyle bir acil durumda için dernek sitesinde bulunan hazır bilgilerden faydalanabilrisiniz. Üye bilgilerinden otomatik olarak kan bankası listesi oluşturulur. Bu listenin detayı sadece site üyelerine gösterilir.  
 


Telefon Rehberi
Üye bilgilerinden otomatik olarak telefon defteri oluşturulur. Bu liste sadece dernek site üyelerine gösterilecektir.  

 

 
Sadece Üyelere Özel Sayfalar:
Dernek sitesinin belirli bölümlerini sadece üyeleriniz kullanabilirler. Eklediğiniz konuları da isterseniz sadece üyelerinize özel yapabilirsiniz.  

  

 
Derneğimiz Sayfası: (Yeni paketimizde henüz aktif edilmedi. Yakında tekrar aktif edilecek.) 
Dernek sitesi "Dernek modülü" sayesinde derneğinizin üyelerinden topladığı aidat, bağış vb. ödemeleri web siteniz üzerinden takip edebilir, kendilerine borç ödemesi ile ilgili sms atabilirsiniz. Dernek gelirlerini bu bölümde takip edebilirsiniz. 
 


Derneklülerimiz Sayfası:
Dernek sitesindeki bu uygulama sayesinde üyelerinizin hangi aileye mensup olduğunu ve nerede yaşadığı ile ilgili bilgilere erişirsiniz.  

 

Kim ? Nerede ?:
Dernek sitesindeki bu uygulama sayesinde üyelerinizin nerede yaşadığı ile ilgili bilgilere erişirsiniz.  



Sülalelerimiz:
Dernek sitesindeki bu uygulama sayesinde üyelerinizin hangi aileye veya sülaleye mensup olduğu bilgisine erişebilirsiniz.  
 


Sanal Mezarlık:
Sanal mezarlık uygulaması; Dernek üyelerinizden kimlerin vefat ettiği bilgisine çabucak ulaşılmasını sağlar. Uzakta veya farklı ülkelerde yaşayan hemşehrileriniz dernek sitesi "sanal mezarlık uygulaması" sayesinde; vefat edenlerin bilgilerine çabucak ulaştırabilirler. Ayrıca Dernek sitesindeki bu uygulama sayesinde vefat edenler için K.Kerimden Sureler dinleyebilirsiniz.  
 




 


  • BİZE ULAŞIN

  • Armağanevler Mah. Çardak Sok. No:29/10 Ümraniye / İstanbul

  • 0216 443 22 41

  • bilgi@teknovizyon.net

www.teknovizyon.net/
YukariCik